Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart
Stoeterij Beijemastate Arum

Pensionstalling voor Paarden en Pony's

Hier komt nieuws van en door pension klanten,

Op 8 februari werden de Friese Kampioenschappen verreden in Sneek. Bobbie IJdema heeft daar goede prestaties neergezet, want in de M1 behaalde ze met Wytse 462 een mooie 5e prijs met 64,67 %. En Up to date's Ulkje mocht in de Z1 als 7e over naar de 2e proef voor de finale. Daar zette ze een geweldige proef neer met 66.03 %, waardoor ze uiteindelijk als 3e eindigde en een plaats veroverde voor de KNHS Indoorfinale in maart.

Bobbie IJdema werd afgelopen weekend negende op de Hippiade in Ermelo. Zij kwam met de Friese kroon merrie Up to date's Ulkje uit de klasse M1.

Op vrijdag 7 september bereikte zij de vijfde plaats met 63,44%. Hiermee plaatste zij zich voor de finale op zaterdag 8 september. Hier mochten de zeventien beste combinaties van Nederland strijden om de titel. Bobbie eindigde hier met 62.33% op de negende plaats. Een prachtige prestatie.

Blauwhuis 25 augustus Alfvera fan 'e Beijemastate heeft op de fokdag een eerste premie ster gehaald, ze mag nu naar de centrale keuring in Warga. Ook mag ze naar de finale van de Jonge Friese Paarden Met Dressuur Aanleg.

Euro Friesian cup

Alfvera Fan e Beijemastate wordt reservekampioen met de Euro Friesian Cup in de categorie 3-jarige merries.

Dit is een landelijke keuring voor Friese paarden waar gelet word op aanleg als toekomstig sportpaard .

En het paard met de beste mogelijkheden voor de dressuur.

Alfvera is een Arjen x Feitse de moeder van Alfvera is Z dressuur.

Alfvera is gefokt door Stoeterij Beijemastate.

Euro Friesian cup

Alfvera fan e Beijemastate mag door naar de finale in Marienheem(17-12-2011) met 69 punten en hiermee is ze bij de eerste 5 merries

Ook door is Up to date’s Celina mag door naar de finale met 64,5 punten